BSO

“Bie de handj”.

Buitenschoolse opvang ( BSO ) Bie de handj is een gezellige kleinschalige BSO en is per 1 augustus 2020 gehuisvest in het Scoutinggebouw van Munstergeleen op 5 minuten lopen van de basisschool.

BSO Bie de handj biedt professionele opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Op de BSO kunnen de kinderen na school samen spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Ze kunnen lol maken, buiten voetballen of chillen op de kussens. Bij BSO Bie de handj ligt de nadruk op “vrije tijd”. De kinderen komen immers van een drukke schooldag. Er moet niets, maar er kan wel een hele hoop.

De kinderen mogen altijd kiezen of zij mee willen doen aan een aangeboden activiteit of liever vrij spelen. Bij het aanbod van activiteiten wordt rekening gehouden met de ontwikkeling en de leeftijd van de kinderen. Daarnaast moeten de activiteiten vooral leuk en uitdagend zijn. Naast het aanbod aan activiteiten biedt de BSO voldoende gelegenheid en spelmateriaal aan om tot gevarieerd spel te komen.

BSO Bie de handj biedt de volgende vormen van opvang aan:

  • Voorschoolse opvang
  • Buiten schoolse opvang
  • Vakantie opvang

Ook vangen we kinderen op tijdens studiedagen van de basisschool, mits er 3 aanmeldingen zijn.

De BSO mag maximaal 34 kinderen opvangen die zijn ingedeeld in 2 basisgroepen. BSO Bie de handj 1 en BSO Bie de handj 2. Er zijn momenten dat de 2 groepen worden samengevoegd. Dit gebeurt wanneer er maximaal 20 kinderen op een dag aanwezig zijn en er wordt structureel samengevoegd op reguliere dagen aan het einde van de dag (17.30 uur).

Bekijk ons infoboekje

Uiteraard mag u altijd een kijkje komen nemen. Het is handig om dan even te bellen naar:

06-51944948

Wie weet tot snel

cirkel