Ons team

Yvonne Hermens

Hallo, ik ben Yvonne Hermens, 
in 1978 geboren en opgegroeid in Munstergeleen. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en ga ik er graag op uit met vrienden en familie, daarnaast ben ik al jaren lid van scouting.
In 1998 heb ik mijn diploma SPW behaald en ben meteen gaan werken als pedagogisch medewerkster binnen een grote organisatie. Daar heb ik 17 jaar met veel plezier gewerkt en veel ervaring op kunnen doen in het werken met kinderen.
In 2014 kwam er een droom uit door de start van “Bie de handj”: een kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer en dat ook nog eens in mijn vertrouwde dorp Munstergeleen!
Met “Bie de handj” wil ik kinderen een geweldige dag bezorgen waarin ze zich op hun eigen tempo mogen en kunnen ontwikkelen. Afstemmen op de behoefte van de kinderen en ouders vind ik daarbij erg belangrijk.
Dit alles zou natuurlijk niet werken zonder mijn enthousiaste team!  Ze stellen zich hieronder aan jullie voor!

Groetjes Yvonne 

Diana Boonen   

Hallo Allemaal.
Ik ben Diana Boonen.
Ik woon samen met mijn man en 3 zonen.Na 12.5 jaar ervaring in een grote kinderopvang organisatie wilde ik een nieuwe uitdaging, ik kon gaan werken bij Bie de handj. Met veel enthousiasme begon ik aan een nieuw avontuur, nu 5 jaar werkzaam bij de BSO en ook op het KDV kan ik vertellen dat het iedere dag een feestje is om met kinderen leuke, gezellige en leerzame activiteiten te doen. En het avontuur is geslaagd, iedere dag kunnen kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier. Dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen ben ik heel trots op. Iedere dag ga ik met heel veel plezier naar Bie de handj. In mijn vrije tijd is sporten, lezen, met mijn kids, familie en vrienden leuke uitjes doen zijn mijn favoriete bezigheden.

Groet, Diana Boonen

 

Stephanie Pakbeers

Hallo,
ik ben Stephanie Pakbeers.
Ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in Schimmert.
Nadat ik ongeveer 9 jaar in de grotere kinderopvang organisaties heb gewerkt en 1 jaar als gastouder, was ik toe aan iets nieuws.
Toen ik hier bij ‘Bie de handj’ binnenkwam, had ik gelijk een goed gevoel. Een leuke kleinschalige kinderopvang, waar zowel kinderen, ouders als collega’s je warm welkom heten.
Kinderen kunnen zich hier op hun eigen tempo ontwikkelen en zijn wie ze willen zijn, dat
spreekt mij erg aan.
Hopelijk maken we er samen gezellige, leerzame en mooie dagen van.

Groetjes, Stephanie

Anouk Derhaag

Mijn naam is Anouk Derhaag.
Sinds september 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij Bie de handj.
In 1997 startte ik werken in de kinderopvang, wat ik geweldig vond.
Mijn hart ligt bij het werken met en begeleiden van kinderen.
Vanaf 2004 had ik het geluk dat ik moeder mocht worden van uiteindelijk 2 zonen.
Vanaf toen ben ik een stuk minder gaan werken, op een moment ben ik gestopt met buitenshuis werken.
In die tijd werkte ik wel aan huis, in mijn praktijk waarin gevoelige kinderen, jeugd en volwassenen begeleid om door blokkades heen te komen. Om zo steeds meer hun eigen kracht en talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen en groeien.
Dit was goed te combineren met de zorg en begeleiding die ik wilde geven als moeder.
Inmiddels zijn mijn kinderen beiden naar het voortgezet onderwijs en hebben een stuk minder zorg nodig. Hoe mooi komt het uit dat bij Bie de handj net een vacature was ontstaan, waardoor ik dit werk  mag combineren met mijn gezin en de werkzaamheden aan huis.
Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, wandelen en genieten in de natuur, op reis gaan, koken en bakken.
Het kleinschalige van Bie de handj spreekt me erg aan. Hierdoor ken je als pedagogisch medewerker de kinderen goed, waardoor er meer mogelijkheid is om in te spelen op hun belevingswereld en wat zij leuk en interessant vinden.

Tara Bux

Hallo allemaal,
Mijn naam is Tara Bux. Ik woon samen met mijn vriend en een kleine viervoeter. Ik ben in 2018 bij Bie de handj gekomen als stagair. Ik heb met veel geluk hier 2 jaar stage mogen lopen en heb ik na het afronden van mijn opleiding een baan gekregen. Ik ben zowel werkzaam op het kinderdagverblijf als op de buiten schoolse opvang. Dit doe ik beide met super veel enthousiasme en plezier.
De ontwikkelingen die een kind door maakt in alle leeftijden vind ik erg interessant en daarom is het nog leuker dat ik al die ontwikkelingen mee mag maken bij alle bie de handjes. Ik vind het super fijn om mijn creativiteit in te zetten in alle mogelijke activiteiten. Ik vind het ook belangrijk dat alle kinderen hun eigen creativiteit kwijt kunnen en op deze plek is dat zeker mogelijk.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn vriend, kat, familie en vrienden te zijn en leuke dingen te doen. Daarnaast ben ik thuis bezig met mijn eigen creativiteit en hou ik er erg van om mij helemaal in te leven in boeken, series en films. Groetjes Tara

Miriam Breuls

Hallo allemaal,
Om te beginnen wil ik me graag even voorstellen, mijn naam is Miriam Breuls, moeder van een negentienjarige dochter.
Februari 2018 ben ik bij Bie de handj begonnen en sindsdien werk ik met veel plezier met en voor de baby’s en peuters.
Eerder was ik in het basisonderwijs werkzaam, waar ik klasse assistent was.
Nu ben ik breed inzetbaar, deels als groepshulp, maar ik houd me ook bezig met werkzaamheden van huishoudelijke aard. Te denken hierbij aan o.a de maaltijdverzorging, was, schoonmaken van speelgoed en wat zich verder aandient.
De meeste tijd besteed ik aan de kinderen, daar ligt mijn hart.

Groetjes Miriam

 

Indy van de Manakker

Hallo allemaal. 
Ik ben Indy van de manakker, geboren in 2002.Ik ben woonachtig in Sittard Geleen en ik heb een vriend. 
In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn vriend of vrienden en ga ik het liefste uit eten of winkelen. 
Ik ben bij bie de handj begonnen als stagiaire en heb hier 2,5 jaar stage mogen lopen. 
Hierna kreeg ik een contract aan geboden en hier ben ik nog steeds enorm blij mee. 
Ik werk hier met heel veel plezier omdat ik het leuk vind om met kindjes te werken en ik me hier echt op mijn plek voel.
Iedere dag is weer een nieuw avontuur en leer ik altijd wel weer wat nieuws. het fijnste blijven toch altijd de vele knuffels die ik krijg van alle kindjes. 

Groetjes Indy

 

Carina Kempers  

Hallo papa’s en mama’s,
ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Carina Kempers, geboren in 1975 en moeder van drie jongens.
Sinds juli 2023 ben ik werkzaam op het Kinderdagverblijf als ook op de BSO. Werken bij Bie de handj verwarmd mijn hart van vreugde. Ik mag werken in een fantastisch team en het werken met jullie kindjes geeft mij veel voldoening. Al sinds mijn 15e ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ik veel ervaring mogen opdoen in verschillende kinderdagverblijven en op andere manier intensieve zorg voor kinderen mogen dragen. Woonachtig in het mooie Munstergeleen, prijs ik mij gelukkig dat ik in eigen dorp het team van Bie de handj mag versterken. Dagelijks geniet ik van de zorg en opvoeding van de kinderen bij Bie de handj en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

Groetjes Carina.