Ons team

Ellies Steijvers-Essers

Hallo allemaal,

Via dit schrijven wil ik heel graag aan alle ouders en verzorgers van KDV Bie de Handj en BSO Bie de Handj vertellen wie ik ben.

Mijn naam is Ellies Steijvers-Essers.
Ik ben gehuwd en moeder, schoonmoeder en oma. Ik werk sinds oktober 2014 bij Bie de Handj.
De kleinschaligheid en het werken met vaste medewerkers spreekt mij heel erg aan. Samen met mijn collega’s hoop ik het kind op de voorgrond te kunnen blijven plaatsen. Voor alle oudere kinderen en zeker voor alle jonge kinderen is dit van het grootste belang.
Vanaf mijn 17de heb ik gewerkt met kinderen. Of het nu via vrijwilligerswerk was (scouting en peuterspeelzaalwerk), of het onderwijs: als kleuterleidster, als leerkracht op de basisschool als remedial teacher met vluchtelingen kinderen, dan wel als peuterspeelzaal leidster en in het kinderdagverblijf o.a in de babygroepen.
Mijn hart is altijd blijven kloppen voor het werk met kinderen.Ik wil eindigen met de hoop uit te spreken om samen met u en mijn collega’s, van Bie de Handj een fijne plek te maken.Een plek waar alle kinderen, van baby tot 8ste groeper, met veel plezier aan terug kunnen denken (voor de baby dat zij of hij elke dag tevreden van het dagverblijf terugkeert). Mogen allen opgroeien als kinderen die zich met recht ‘Bie de Handj’  noemen.

 Diana Boonen

Hallo Allemaal,

Ik ben Diana Boonen.
Ik woon samen met mijn man en 3 zonen.Na 12.5 jaar ervaring in een grote kinderopvang organisatie wilde ik een nieuwe uitdaging, ik kon gaan werken bij Bie de handj. Met veel enthousiasme begon ik aan een nieuw avontuur, nu 5 jaar werkzaam bij de BSO en ook op het KDV kan ik vertellen dat het iedere dag een feestje is om met kinderen leuke, gezellige en leerzame activiteiten te doen. En het avontuur is geslaagd, iedere dag kunnen kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier. Dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen ben ik heel trots op. Iedere dag ga ik met heel veel plezier naar Bie de handj. In mijn vrije tijd is sporten, lezen, met mijn kids, familie en vrienden leuke uitjes doen zijn mijn favoriete bezigheden.

Groet, Diana Boonen

Claudia Geurts

Hallo Allemaal,

Ik ben Claudia Geurts, geboren op 28 maart 1996. Ik heb in het  jaar 2015-2016 met heel veel plezier stage gelopen op kinderdagverblijf Bie de handj. Na het ontvangst van mijn diploma ben ik vanaf augustus 2016 begonnen aan mijn werkcarriere bij Bie de handj. Ik vind het geweldig om met kinderen te mogen werken, om de kinderen te zien opgroeien en een deel te mogen bijdragen bij het ‘opvoeden’. De denkwijze van de kinderen is heel leuk en met hun fantasie is geen een werkdag is hetzelfde. Als hobby’s doe ik graag boksen en rennen. Ook vind ik het gezellig om samen te zijn met vrienden en familie.Tot snel bij Bie de handj!

Groetjes, Claudia Geurts

Stephanie Pakbeers

Hallo,

Ik ben Stephanie Pakbeers.
Ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in Hulsberg.
Nadat ik ongeveer 9 jaar in de grotere kinderopvang organisaties heb gewerkt en 1 jaar als gastouder, was ik toe aan iets nieuws.
Toen ik hier bij ‘Bie de handj’ binnenkwam, had ik gelijk een goed gevoel. Een leuke kleinschalige kinderopvang, waar zowel kinderen, ouders als collega’s je warm welkom heten.
Kinderen kunnen zich hier op hun eigen tempo ontwikkelen en zijn wie ze willen zijn, dat
spreekt mij erg aan.
Hopelijk maken we er samen gezellige, leerzame en mooie dagen van.

Groetjes, Stephanie

Anouk Derhaag 

Mijn naam is Anouk Derhaag.
Sinds september 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij Bie de handj.
In 1997 startte ik werken in de kinderopvang, wat ik geweldig vond.
Mijn hart ligt bij het werken met en begeleiden van kinderen.
Vanaf 2004 had ik het geluk dat ik moeder mocht worden van uiteindelijk 2 zonen.
Vanaf toen ben ik een stuk minder gaan werken, op een moment ben ik gestopt met buitenshuis werken.
In die tijd werkte ik wel aan huis, in mijn praktijk waarin gevoelige kinderen, jeugd en volwassenen begeleid om door blokkades heen te komen. Om zo steeds meer hun eigen kracht en talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen en groeien.
Dit was goed te combineren met de zorg en begeleiding die ik wilde geven als moeder.
Inmiddels zijn mijn kinderen beiden naar het voortgezet onderwijs en hebben een stuk minder zorg nodig. Hoe mooi komt het uit dat bij Bie de handj net een vacature was ontstaan, waardoor ik dit werk  mag combineren met mijn gezin en de werkzaamheden aan huis.
Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, wandelen en genieten in de natuur, op reis gaan, koken en bakken.
Het kleinschalige van Bie de handj spreekt me erg aan. Hierdoor ken je als pedagogisch medewerker de kinderen goed, waardoor er meer mogelijkheid is om in te spelen op hun belevingswereld en wat zij leuk en interessant vinden.

Tara Bux

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tara Bux. Ik woon samen met mijn vriend en een kleine viervoeter. Ik ben in 2018 bij Bie de handj gekomen als stagair. Ik heb met veel geluk hier 2 jaar stage mogen lopen en heb ik na het afronden van mijn opleiding een baan gekregen. Ik ben zowel werkzaam op het kinderdagverblijf als op de buiten schoolse opvang. Dit doe ik beide met super veel enthousiasme en plezier.
De ontwikkelingen die een kind door maakt in alle leeftijden vind ik erg interessant en daarom is het nog leuker dat ik al die ontwikkelingen mee mag maken bij alle bie de handjes. Ik vind het super fijn om mijn creativiteit in te zetten in alle mogelijke activiteiten. Ik vind het ook belangrijk dat alle kinderen hun eigen creativiteit kwijt kunnen en op deze plek is dat zeker mogelijk.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn vriend, kat, familie en vrienden te zijn en leuke dingen te doen. Daarnaast ben ik thuis bezig met mijn eigen creativiteit en hou ik er erg van om mij helemaal in te leven in boeken, series en films.

Groetjes Tara

Miriam Breuls

Hallo allemaal,

Om te beginnen wil ik me graag even voorstellen, mijn naam is Miriam Breuls, moeder van een negentienjarige dochter.
Februari 2018 ben ik bij Bie de handj begonnen en sindsdien werk ik met veel plezier met en voor de baby’s en peuters.
Eerder was ik in het basisonderwijs werkzaam, waar ik klasse assistent was.
Nu ben ik breed inzetbaar, deels als groepshulp, maar ik houd me ook bezig met werkzaamheden van huishoudelijke aard. Te denken hierbij aan o.a de maaltijdverzorging, was, schoonmaken van speelgoed en wat zich verder aandient.
De meeste tijd besteed ik aan de kinderen, daar ligt mijn hart.

Groetjes Miriam